Workshop Leon van Gelder school

Gisteren mocht ik op de Leon van Gelder school een snuffel workshop geven.

Omdat je nooit weet hoe een eerste kennismaking verloopt vond ik het best wel een beetje spannend, Het ware twee intensieve uren met twaalf fijne meiden in de leeftijd van 15 t/m 17 jaar. Een meisje had ooit eerder aan mindfulness gedaan, voor de anderen was het de eerste keer dat ze iets dergelijks deden. In het begin was het een beetje aftasten, maar al snel opende een aantal zich en ontstonden er bijzondere gesprekken. Petje af voor hen, ze hebben zich twee uur lang kunnen concentreren op de les en ik hoop vooral op zichzelf.

Ik wil de school hartelijk bedanken dat ik dit mocht doen.

Wilt u uw leerlingen ook een keer kennis laten maken met mindfulness? Neem dan gerust contact op.