reviews

mindfulness training najaar 2017

—————————————————————————————————————————————-

“Onze zoon piekerde veel, vooral ’s avonds als hij eigenlijk moest slapen. We waren net aan het kijken wat we ons kind op dit moment gunnen toen de flyer op de mat viel. Mijn man heeft ooit een cursus mindfullness gedaan en daardoor wisten we wat mindfullness kan brengen. We wisten alleen niet dat er ook mindfullness voor kinderen bestaat. Op het moment dat hij naar de proefles moest had hij eigenlijk absoluut geen zin om te gaan. Buitenspelen trok hem meer. Hij ging er met tegenzin heen, kwam met een grote smile terug en heeft vervolgens alle lessen met veel plezier gevolgd. Het mooie is, hij gaat nu veel lekkerder slapen. Of het aan de lessen te wijten is, dat kan ik niet met zekerheid zeggen, maar het is allemaal wel heel toevallig.”

—————————————————————————————————————————————-

september 2017

“Onze dochter is altijd met van alles en nog wat bezig. Door ons drukke huishouden hebben we gewoon niet altijd tijd voor elkaar. Mijn vrouw en ik hadden dit net samen besproken toen er een flyer op de mat viel over mindfullness. Die wekte vertrouwen. Het beeld dat de website uitstraalde werd bevestigd in het eerste contact. We hadden er een goed gevoel bij en besloten een proefles te nemen. Daar kwam onze dochter zo positief uit, dat we haar hebben ingeschreven. De training werd ook nog eens op een locatie in de buurt gegeven wat wel zo praktisch is.

Met de training heeft zij geleerd om bewust met dingen en met zichzelf om te gaan. Aandacht voor zichzelf te hebben. Sommige oefeningen doet ze thuis nog steeds. Anders beklijft het niet. Je merkt dan ook dat ze de dingen heel bewust doet: bekijken, voelen, proeven. Doordat zij er zo actief mee bezig is zijn wij inmiddels zelf ook weer met mindfullness begonnen voor het slapen gaan.

Natuurlijk hebben we met haar besproken of ze door zou willen met mindfullness. Laat maar komen die vervolgcursus.”

—————————————————————————————————————————————-